Webdesign

Je website laten scoren met een sterk webdesign. Je wilt natuurlijk bezoekers naar je website trekken. Dit kan je doen door de vindbaarheid van je website te vergroten. Wat echter vaak vergeten wordt is dat een website met een slecht webdesign ervoor zorgt dat bezoekers de website vroegtijdig verlaten en dat is nu precies wat je niet wilt. Een sterk webdesign zorgt ervoor dat je website bezoekers worden omgezet in klanten! Het is dus voornamelijk een combinatie van 2 factoren die erg belangrijk zijn. Natuurlijk kun je dit heel goed zelf doen als je een redelijke basiskennis hebt en jezelf een beetje verdiept in deze wereld. Je kan er ook voor kiezen om dit door een vakman te laten doen. Dit laatste heeft het voordeel dat je zeker weet dat alles klopt. Een vakman of een webdesign bureau heeft verstand van zaken en is voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vindbaarheid van je website vergoten

Een ander heel belangrijk aspect van je website is natuurlijk de vindbaarheid. Je kan dan grafisch nog zo’n mooie website hebben, wanneer deze niet gevonden wordt is het waardeloos. Kleine artikelen op het internet plaatsen met sterke content kan ervoor zorgen dat je website beter gaat scoren. Pas hier wel mee op want als je dit niet goed aanpakt kan het ook negatief werken. Mitss Webdesign heeft hier jaren lange ervaring mee en weten als geen ander wat wel en niet werkt. Zo is de totale tekst en optimalisatie van de pagina belangrijk. Je dient zoekwoorden in de juiste verhoudingen te laten terugkomen en elk artikel moet uniek zijn. Links verwerk je in de tekst om de zoekmachines te laten weten waar het artikel over gaat. Het is raadzaam om rond de 500 woorden te gebruiken en een dichtheid van 2% te gebruiken. Doe je dit niet goed dan kan de zoekmachine dit opvatten als spammy en zal de ranking van je website niet ten goede komen. Er zijn nog veel meer factoren waar rekening gehouden mee moet worden. Op het internet wordt hier veel over gepraat.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je wat advies inwinnen over dit onderwerp dan kan je vrijvlijvend contact met ons webdesign bureau opnemen.