Vandaag staat mijn nieuwe website “Travellingman” online! Een site waarop ik mijn passie voor reizen in tekst en beeld kwijt kan en waarvan ik hoop dat het ook voor anderen veel lees- en kijkplezier oplevert. Als je een bezoekje brengt aan Travellingman.nl  , houdt er dan rekening mee dat de site nog moet groeien en dat ik in de komende dagen extra inhoud zal gaan toevoegen. De geplande fietsreis van Roermond naar Rome heeft mij op het idee gebracht om een website te laten bouwen, waar ik via het blog gevolgd kan worden. Dus je bent van harte welkom!

Ik wil mijn dank uitspreken aan Mitchel van Mitss webdesign  die het ontwerp van de site gemaakt heeft en mij uitstekend geholpen heeft dit tot stand te brengen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede webdesigner. En ik heb geen aandelen….

A bientôt!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *