Een rondje Zweden in een Land Rover 109 Series III ex-ambulance is een beleving op zich…. gelukkig dat de Zweden de uitdrukking “Ta det lugnt” kennen, hetgeen zoveel betekent als “maak je niet druk”. De Ambu zwoegt zich met een slakkengang de heuvels op in het mooie Zweedse landschap. Het allemansrecht geeft de mogelijkheid om op de meest mooie plekken in de natuur te overnachten en te genieten van de prachtige zonsondergang. En als je dan toch in de buurt van Leksand bent, stop je natuurlijk even bij de Knäckebröd fabriek om een voorraadje  in te slaan….

Land Rover 109 Ex-ambulance omgebouwd naar camper

Ta det lugnt
Knäckebröd
Zweedse zonsondergang
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *